Pronađen kokain, a sa njom uhapšene još 2 osobe

Marija Bulat juče je uhapšena zajedno sa još 2 osobe u policijskoj akciji na Novom Beogradu, ali to nije prvi put da ona ima problema sa zakonom.

Pre tri i po godine, tačnije u avgustu 2017, Marka Bulata i njegovu suprugu privela je policija u Crnoj Gori zbog posedovanja narkotika.

Pripadnici barske policije su tokom racije u baru na plaži Tropski raj u tašni Marije Bulat pronašli kokain i marihuanu. Bulatova supruga je tokom ispitivanja tvrdila da je droga njena i da je ona konzumira. Protiv nje je podneta prekršajna prijava jer je reč o manjoj količini narkotika.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Bulat je tada takođe saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora. 

Godinu dana ranije, popularni pevač i njegova supruga našli su se u centru skandala zbog 2 grama kokaina. U velikoj akciji beogradske policije Cunami, uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat (tada Nikolić). Ona je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila 2 grama kokaina.

Autor: redportal.rs

#hapšenje

#majabulat

#markobulat