Proslavljeni senator postao još popularniji posle Bajdenove inauguracije

Poznati senator i bivši nezavisni predstavnik u američkom Kongresu, Berni Sanders, konačno se oglasio nakon što je prava lavina mimova sa njegovim likom zapljusnula internet. Mimovi su se pojavili pošto je uslikan na inauguraciji Džoa Bajdena, kako sedi sam, na propisanoj distanci od drugih, noseći masku, debelu jaknu i vunene rukavice.

Budući da je Sanders čovek u godinama, a i da je u tom trenutku u Vašingtonu temperatura bila oko nule, nije ni čudo što je želeo da se ugreje. Ipak, činjenica da su ostali bili ležerniji oko toga, stavila ga je u prvi plan i izazvalo sve mimove od kojih ne možemo da živimo od juče. 😂

Senator se sinoć ipak oglasio oko ovoga u emisiji Veče sa Setom Majersom (The Late Evening With Seth Mayers) koji ga je prvi i pitao za ovaj internet fenomen.

- Video sam mimove. U stvari, tamo sam samo sedeo i želeo da se utoplim, pokušavajući da održim pažnju na ono što se dešavalo na bini - rekao je Sanders, dodavši da su, po svemu sudeći, njegove vunene rukavice postale legendardne.
- Posebno mi je drago što je te rukavice isplela jedna nastavnica, koja je inače jako, jako dobra žena. Sada su njene pletene stvari privukle pažnju ljudi iz cele zemlje, pa mi je mnogo drago zbog toga - objasnio je senator iz Vermonta.

Na inauguraciji Džoa Bajdena su poslate mnoge poruke od novog predsednika SAD, od kojih je možda najupečatljivija ona da je demokratija preživela. Svakako, pored demokratije, lepo je videti što je i senator Sanders preživeo hladnoću tog dana. Nadamo se da do kraja zime više neće biti skupova na otvorenom, da ne bismo opet imali cunami mimova. 😊

IZVOR: TW / @Malfir_

IZVOR: TW / @EugeneGlukh

Autor: redportal.rs

#Inauguracija

#berni sanders

#džo bajden

#mim

#mimovi