Da li postoji nešto strašnije od nuklearnog oružja?

Najveća vest ovih dana u medijima, ali i na društvenim mrežama su zemljotresi koji su pogodili Tursku i Siriju. 💔🙏🏻 Spasilačke ekipe svakodnevno pretražuju ruševine zgrada koje su sravnjene sa zemljom. Broj žrtava u Turskoj i Siriji je sada premašio 8.000 i očekuje se rast. 😭 Agencija UN za decu UNICEF saopštila je da su u zemljotresu i naknadnim potresima verovatno stradale hiljade dece.

Kao i svaki događaj, i ovaj događaj ispratio je veliki broj teorija zavera zbog čega bi se ovakav događaj mogao dogoditi.

Menadžer i preduzetnik Saša Borojević objavio je na Instagramu kako se odvijala situacija sa Turskom i SAD, i drugim zapadnim zemljama pre zemljotresa, kao i da je u vreme najjačeg zemljotresa snimljena čudna svetlost nepoznatog porekla. 🤔

- Da li je teorija zavere ili smo zaista stigli do takvog nivoa ljudskih mogućnosti da nekoliko budala u trenutku može uništiti, ako ne celu planetu, a ono cele regione ili čak kontinente. Svet se plaši nuklearnog oružja. Nije isključeno da postoji nešto još strašnije. Zamislite da neko aktivira jedan od dva poznata supervulkan, Jelouston ili Tobu. To bi bio kraj planete Zemlje - napisao je Saša.

View this post on Instagram

A post shared by Opet Saša Borojević (@sasa_borojevic2)

IZVOR: IG / @sasa_borojevic2

Autor: redportal.rs

#Saša Borojević

#Sirija

#Turska

#Zemljotres

#teorije zavere