Najpoznatija kafeterija na svetu ima blisku saradnju sa CIA

Od svog nastanka 1971. godine, do danas, Starbaks je postao najjača kafeterija na svetu. Ima čak 26.696 otvorenih poslovnica, oko 290.000 zaposlenih i čak 24.000.000.000 dolara prihoda. Međutim, jedna poslovnica se razlikuje od svih drugih u svetu.

Naime, jedna Starbaks prodavnica nalazi se u sedištu najmoćnije tajne službe na svetu, američke CIA!

Foto: Printscreen YouTube

Iako nije tačno naznačen početak rada Starbaksove poslovnice u okviru sedišta najmoćnije tajne službe, znamo da je meni identičan bilo kom Starbaksu u okviru Sjedinjenih Država. Sluša se ista muzika, a postoji i udobno mesto za odmor tajnih agenata gde mogu i da razgovaraju, ukoliko taj razgovor nije poverljiv.

Jedina razlika između Starbaksa u sedištu CIA i svakog drugog Starbaksa je to što prodavci ne uzimaju imena kupaca, već se pije iz inkognito ambalaže.

Kako znamo da je ovo istina? Jednostavno je, CIA je u okviru svog oficijelnog sajta pokrenula blog pod nazivom Ask Molly. Taj blog pokrenut je sa ciljem veće transparentnosti CIA, kao i komunikacije iste sa građanima. Radi pod sloganom Your CIA source on the inside i odgovara na pitanja od bezbednosnog značaja za SAD, kao i na pitanja iz domena puke informative.

Probajte i vi da pitate nešto što vas zanima.

Autor: redportal.rs

#2020

#CIA

#Coffee

#SAD

#Srbija

#Starbaks

#Starbucks

#kafa