Glumac javno optužio vladu Amerike da stoji iza ovog napada

Čarli Šin je pre nekoliko godina uzburkao javnost izjavom da iza napada koji se dogodio 11. septembra 2001. godine, stoji američka vlada.

Jedan od najplaćenijih američkih glumaca na američkoj televiziji, tvrdi da je "zvanična priča prevara" i da je komisija koja je organizovana da to istraži smešna. On tvrdi da su napadi jednostavno "poslužili kao izgovor za sistemsko rušenje Ustava i Povelje o pravima". Takođe, 44-godišnji glumac smatra da je " administracija bivšeg predsednika Džordža Buša stoji iza napada, a da su to iskoristili kao izgovor za napad na Irak".

On u radio-programu The Alex Jones Show 2006. godine rekao da je "prilično skeptičan oko zvanične priče i o tome šta se dogodilo". Njegova izjava se brzo prenela u svim medijima.

Ovo je između i jedan od razloga što teoretičari tvrde da je glumac napustio popularnu seriju The Two And A Half Men. 📺 Podsećamo, zvanična priča je da je glumac tražio ogromnu sumu novca za sledeću sezonu, kao i da je na snimanja dolazio najčešće u alkoholisanom stanju.

Autor: redportal.rs

#11. Septembar

#Amerika

#SAD

#The Two And A Half Men.

#serija

#čarli šin