Prošle godine od vlade SAD traženo je da se u javnost puste svi snimci i dokumenta u vezi sa ovom temom 🤔

Godinama unazad se spekuliše da li postoje vanzemaljci. Iako je dug period unazad ovo bila tabu tema, poslednjih godina počeli su da se pojavljuju teže osporivi video-snimci.

Kako je klupko počeo da se odmotava, tako su i predstavnici vlasti počeli da otkrivaju deliće onoga što znaju. Pa je tako prošle godine, od vlade Amerike bilo traženo da u javnost puste sva dokumenta, video-snimke i slike koje imaju, a Pentagon je čak kreirao i posebnu agenciju koja bi se samo time bavila.

U emisiji kod voditelja Džejmsa Kordona, kao gost preko lajv prenosa pojavio se bivši predsednik Barak Obama koji je, na neki način, potvrdio postojanje ovih bića.

Iako ovo nije bio konkretan odgovor, Obama je potvrdio da postoje snimci objekata na nebu za koje jednostavno nemaju objašnjenje.

- Ono što je istina, a ozbiljan sam kad ovo pričam. Postoje fotografije i video-snimci objekata na nebu za koje ne znamo šta su. Ne možemo da objasnimo kako se kreću, njihovu putanju. Jednostavno nemaju lako objašnjivu putanju. I mislim da se ljudi ozbiljno trude da to objasne - rekao je bivši predsednik SAD.

IZVOR: YT / The Late Late Show with James Corden

Autor: redportal.rs

#Amerika

#NLO

#Predsednik

#SAD

#Vanzemaljci

#barak obama

#bivši predsednik

#ufo