Zvuči kao zaplet iz holivudskog filma 🎥😅

ICER je nevladina organizacija sa sedištem u Portugalu, a čine je naučnici, istraživači i akademici iz 27 država. Njihova misija je: Priprema za kontakt sa vanzemaljcima.

Svaki član ICER-a potpisao je zakletvu kojom potvrđuje svoje osnovno uverenje. Članovi ove organizacije veruju da vanzemaljci postoje i da često posećuju Zemlju. Zvuči kao zaplet iz holivudskog filma, ali ova koalicija je ozbiljna i želi da diskutuje o svojim teorijama racionalno i dokumentovano.

Kako piše Sputnik, jedan od osnivača udruženja ICER Geri Hezeltajn objasnio je za RT zašto misli da vanzemaljci često posećuju Zemlju, kao i da smatra da je njihova misija da iznesu dokaze i da se pripreme za budući susret.

- Trebalo bi sada da se pripremimo za mogućnost da je ovo istina, jer dokazi kažu da je stvarno. Imamo posla sa nečim što prevazilazi samo svetlost na noćnom nebu - rekao je

Po njegovom mišljenju, ako ima istine makar u tri odsto od milion zabeleženih slučajeva u poslednjih 70 godina širom sveta, onda to uopšte nije malo.

Autor: rs.sputniknews.com / redportal.rs

#NLO

#Vanzemaljci