Nova teorija zavere kruži internetom

Sve maske su pale. Globalna mreža zločinaca i manipulatora jasno i glasno pokazuje svoju moć i šalje poruku svim šefovima zemalja, o tome što će im se dogoditi ako ne slušaju svetsku vladu iz sene.

IZVOR: TW/@KamenLudosti

Ovo je nova teorija zavere koja odnedavno kruži internetom, nakon ubistva predsednika Haitija. i smrti predsednika Tanzanije i Burundija

Sve tri ove zemlje odbile da učestvuju u procesu vakcinacije, a u Tanzaniji je bilo čak i zabranjeno javno govoriti u koroni. Zbog činjenice da se 95% pacijenata oporavi Burundi je takođe odbio da vakciniše svoje stanovništvo. Presednici Tanzanije su objica iznenada preminuli, kako se navodi, zbog srčanog udara, a za obojicu se sumnjalo da su bili zaraženi koronavirusom.

Presednik Haitija je nedavno ubijen zajedno sa svojom suprugom. Ubio je vojni odred odlično istreniranih ubica koji su upali u njegovu rezidenciju. Zvanično Haiti nije odbio vakcine, ali su odbili Astrazeneku koja im je bila ponuđena u okviru Kovaks sistema. 

Međutim, predsednici Madagaskara i Eritreje, zemalja koje su takođe odbile vakcine, su i dalje živi. Ali to ne sprečava ljude na društvenim mrežama da ispredaju razne priče i teorije. 😊

Autor: redportal.rs

#Burundi

#Tanazanija

#haiti

#korona

#vakcine