Deset nepoznatih objekata koji putovalo je iznad planete Zemlje

Snimke snimljene iz Nasine emisije uživo sa Međunarodne svemirske stanice pokazuju predmete nalik kugli koji se kreću pored kamere. Lovac na NLO "Mr MBB333" podelio je snimak ekrana koji je snimio u subotu, 3. jula. Šokantno otkriće objavio je na Jutjubu, rekavši:

Ovo je skrinšot od Međunarodne svemirske stanice iznad južnog Atlantika, oko 8.30 ujutru

Deset nepoznatih objekata koji putovalo je iznad planete Zemlje. Video je podstakao ljubitelje NLO-a da se vrate na ISS prenos uživo pre nego što iznesu svoje misli o objektima. Jedan je rekao: ,

Upravo sam proverio ISS kamere i te male mrlje su i dalje tamo

Drugi je napisao:

Čini mi se da postoji čitava gomila sondi Crni vitez

Bivši američki odbrambeni zvaničnici, političari i bivši predsednici Barak Obama i Bill Klinton decenijama odbačene kao teorija zavere, priznali su da se na našem nebu događa nešto neobično.

Špekulacije među pristalicam NLO-a prepune su se dok su poslanici i zvaničnici nagoveštavali potencijalno značajne informacije prikupljene u poverljivom delu Pentagonovog prekretničkog izveštaja o vanzemaljskim aktivnostima.

Američki zvaničnici objavili su dugo očekivani javni dokument nakon što su pre dve nedelje održali tajni brifing Kongresu - ali sada se svi pitaju, šta je u punoj verziji dosijea? Naručena je nakon što je Pentagon preduzeo izvanredan korak potvrdivši trio zapanjujućih video snimaka koji prikazuju susrete sa pilotima - priznajući da ne mogu objasniti pojave.

Ričard Dolan, američki istoričar koji je 25 godina istraživao tu temu, tvrdi da mu je jedan od njegovih izvora pružio detalje očigledno u odeljku koji je upućen određenim američkim kongresmenima i američkim senatorima.Tvrdio je da je tajni deo dugačak 70 stranica i da je sadržao informacije o naprednim pogonskim sistemima i potencijalno vanzemaljskim pogonskim sistemima i eksperimentalnim letelicama koje koriste tehnologiju koja se ispituje u Zoni 51.

Međutim, jasno je rekao da su informacije nepotvrđene. U međuvremenu, istraživač NLO-a i profesor Bob Mekgvajer tvrdio je da je na poverljivom brifingu prikazano 14 video zapisa - opisujući ga kao naučnofantastični film. Tvrdio je da su službenici redigovali sve što su mogli iz izveštaja, a javna verzija objavljena je na samo 9 stranica.

Autor: redportal.rs

#NLO

#NLO flota

#nasa

#snimci