Ako ste se pitali što pada kiša narednih 10 dana... 😥😏

Među najpopularnijim teorijama zavera je i ona oko kontrolisanja vremena. Ova teorija je bila prilično aktivna kada su, konkretno Beogradom, kružile priče da se u određenim opštinama nalazi HARP.

IZVOR: YT / HARP EVIL

Iako je za mnoge ovo bila vest, teoretičari zavere se ovime bave godinama unazad. Neke kompanije šitom sveta, kao i Ministarstvo SAD sprovode ispitivanja jonosfere i atmosfere kako bi došli do otkrili kako utiču na radio signale, i kako bi se razvila naprednija telekomunikaciona tehnologija.

Teoretičari zavere koji veruju da moćne sile kontrolišu vreme, isto tako ne veruju u klimatske promene. Oni smatraju da su glavni uzrok vremenskih promena sistemi poput HARP-a koji se koriste kako bi se ostvarili ekonomski interesi. Gugl je pre nekoliko godina sproveo istraživanje i došao do zaključka da se HARP smatra krivcem sa skoro sve loše što se dešava od 1990-ih. U to spadaju teroristički napadi, saobraćajne nesreće, tornado, uragan, poplave, zemljotresi itd itd. 😳

Još jedna teorija tvrdi da avioni puštaju destilovano sirće u vazduh kako bi se smanjila količina oblaka na nebu. Na Jutjubu ima preko 3.000 video-snimaka na ovu temu. 😲

IZVOR: YT / World From My Eyes

Oko jednog sistema, tačnije, mašine se isto tako podigla prašina 2018. godine, i svako malo se provalači po društvenim mrežama. Naime, u jednoj od epizoda emisije Top Gear voditelj Džeremi Klarkson stoji ispred ogromne metalne mašine koja "podriguje" oblake. 😅 Na ovom video-snimku se vidi kako mašina izbacuje oblake koji može da stvori kišu.

IZVOR: YT / HHO Factory, LTD

Međutim, NASA je ovo objasnila kao slučajan pronalazak. 😬 Stručnjaci su slučajno pronašli način da stvore kišne oblake. Ova mašina se nalazi u Misisipiju čiji motori rade na tečnom kiseoniku i vodoniku, i kada se testira mašina sagoreva ove materije, pri čemu nastaju ovi veliki oblaci koji prelaze 3.000 stepeni celzijusa. Ta para se potom diže u vazduh gde se i ohladi, tako što formira oblak koji pluta nad gradom i stvara kišu. Oni ou ovo objašnjenje tvrde da ova para ne zagađuje atmosferu.

U redu, ne zagađuje atmosferu, ali šalje košu zar ne? 🧐😉

Autor: redportal.rs

#HARP

#Klimatske promene

#SAD

#Vlada

#kiša

#oblaci

#sunce

#teorije zavere