QAnon ekipa predvodi kreiranje ludih teorija zavere

Nakon što su Bil i Melinda Gejts objavili da se razvode nakon 27 godina braka, gotovo istog trenutka je počeo da se pojavljuje ogroman broj teorija zavere u čijem izmišnjanju prednjači QAnon.

pročitajte još

Šta je QAnon?

- Za ime boga prestanite da objavljuete teorije o razvodu Bila i Melinde Gejts - napisao je jedan od članova QAnon, grupe koja je par Gejts odredila kao glavne odgovorne za pandemiju koronavirusa.

Dominantna teorija koju šire članovi ove grupe je ona u kojoj se navodi da je Melinda Gejts zapravo muškarac, odnosno da je, uskoro bivšu, suprugu Bila Gejtsa zamenio muški klon, a postoje i one koje tvrde da su Melinda Gejts i glavni američki epidemiolog Entoni Fauči u šemi.

Na određenim platformama su počele da se šire i teorije da je razvod Bila i Melinde zapravo varka da bi se zaštitilo veliko bogatstvo koje ima ovaj bračni par, iako su se obavezali na to da će polovinu svog bogatstva donirati pre smrti.

Vrhunac je teorija u kojoj se navodi da je Melinda Gejts ostavila Bila zato što je razumela da će njen muž ubiti više ljudi nego Adolf Hitler.

Šta vi mislite o ovome? 🧐

Autor: redportal.rs

#Melinda Gejts

#QAnon

#Razvod

#bil gejts

#teorije zavere