Novi punjač krajem 2022. godine?

Apple punjači za pametne telefone nikada nisu bili nešto spektakularno, pogotovo ako ste se oslanjali na one koji dolaze u kutiji, ali to bi uskoro moglo da se promeni.

Prema izveštaju portala 9to5Mac, Apple priprema adapter za struju koji će imati dva USB-C ulaza. Informacije o punjaču došle su u sklopu slučajno objavljenog dokumenta za podršku koji spominje funkcije novog dodatka. Iako još uvek niko ne zna kako će proizvod izgledati, vrlo je verovatno da se radi o brzom punjaču, prenosi Tportal.

Takođe još uvek nije jasno koji uređaji će raditi sa novim adapterom, ali pretpostavlja se da su u igri novi iPhone 13 Pro Max (koji podržava brzo punjenje do 27 W) i nosivi uređaji kao što su Apple Watch i AirPods. Punjači sa više ulaza su uobičajeni prizor u katalozima proizvođača trećih strana, ali ako ste jedan od onih ljudi koji žele zvaničan Apple proizvod, možda je ovo rešenje za vas.

Engadget takođe nije siguran kada će Apple objaviti ovaj dodatak - na kraju krajeva, to nije proizvod poput onog koji vidimo na događajima kao što su predstojeća WWDC 2022 konferencija, što znači da je novi punjač verovatno zakazan za drugi deo 2022. godine.

Autor: Telegraf

#USB

#apple

#pametni telefoni

#smartfon