Romeo je sada zvanično model

Imperija Bekamovi nastavlja. Ovoga puta još jedan član porodice, Romeo Bekam, krade svetla poznatoj porodici. Drugo od četvoro dece Viktorije i Dejvida Bekama, koje, kako je izrazio od malih nogu, želi da se profesionalno bavi modom.

Tako je Romeo sada zvanično model, zapečativši ovaj status svojom naslovnicom u časopisu L’Uomo Vogue.

View this post on Instagram

A post shared by L'Uomo Vogue (@luomovogue)

IZVOR: IG / @luomovogue

Tada je L'Uomo Vogue predstavio svoju novu naslovnicu za Generation Issue, u glavnoj ulozi Romea Bekama. Potomstvo slavne porodice prvi put se predstavlja na naslovnici časopisa, označavajući ovaj trenutak kao najvažniji do sada za njegovu novu karijeru. Ali pogledajmo izbliza naslovnicu časopisa.

IZVOR: IG / @luomovogue

View this post on Instagram

A post shared by L'Uomo Vogue (@luomovogue)

Romeo po prvi put pozira za modni časopis, a prva saradnja je sa izdavačkom kućom powerhouse. Časopis, čiji je vlasnik Konde Nast, svojim sadržajem pokriva aktuelna dešavanja u muškoj modi, a kao model slavi Romeov debi.

U impresivnom fotografisanju, 18-godišnjeg Romea fotografišu talentovani Mert Alas i Marcus Piggott, nudeći za časopis zapanjujuće slike.

Za fotografisanje, model se pojavljuje sa serijom gender fluid odeće, mešavinom kreacija poznatih dizajnera i vintidž odeće.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

IZVOR: IG / @victoriabeckham

Međutim, gledajući fotografije časopisa, vidimo elemente karakteristika oba njegova roditelja u Romeu. Od njegove svetle kose koja nas podseća na oca Dejvida kada je bio mlađi, do intenzivnih jagodičnih kostiju koje je uzeo od majke, čini se da 18-godišnja manekenka liči na oba roditelja. Ipak, moramo priznati da je sličnost sa Davidom Beckhamom gotovo jeziva. U svakom slučaju, predviđa se da će njegova karijera modela od sada biti u usponu.

Autor: redportal.rs

#Vogue

#romeo bekam