Voditeljka progovorila o novom dečku!

Voditeljka Dajana Paunović sreću je pronašla kraj drugog muškarca za kojeg kaže da ju je osvojio, između ostalog, time što je podržava u svemu:

- To je čovek koji mi je dotakao dušu više je nego snažan, hrabar i pametan. Ljubav s njim mogu da opišem kao udar groma, a ta emocija odslikava svaki dan mog života - rekla je Dajana za Story, a zatim progovorila na temu udaje:

-Nisam izgubila veru u brak, tačnije nisam izgubila veru u ljubav. Možda je do tih naslova došlo slučajno, a možda i zbog velike količine ljubavi koja me prati gde god da krenem. Ne mogu niti želim od nje da bežim.

Dajana ne krije da je sa bivšim suprugom u dobrim odnosima i da se slažu oko vaspitanja sina Dušana:

- Slažemo se maltene u svemu, najvažnija nam je njegova sreća. Dušan uveliko sam bira kada i kod koga će biti, a neretko smo sve troje zajedno, tako da funkcionišemo kao velika porodica, što na kraju krajeva i jesmo. Žika i ja ne možemo izbrisati postojanje jedno drugoga, niti to želimo. Kada smo shvatili da smo različiti, doneli smo odluku da je vreme da krenemo svako svojim putem, uz obostrano obećanje da ćemo uvek biti tu jedno za drugo kao prijatelji.

Autor: redportal.rs

#Dajana Paunović

#Jutarnji program

#ljubav

#novi dečko

#voditeljka