Mesec dana od smrti Tike Arsića

Udivica poznatog glumca Tihomira Tike Arsića, Jelena Arsić skupila je snage da progovori o tome kako se oseća mesec dana nakon njegove smrti. U intervjuu za Stori navela je da se Tika nije plašio smrti:

- Tika je uvek imao mnogo želja, za sve nas, najviše za decu. O smrti nismo govorili kao o trenutku, već kao o nekom novom putovanju koje nas čeka. Nije se bojao. Samo se mnogo plašio korone. Veliki strah je imao da ga ne izoluju i da ne može da nas vidi. To mi je bilo dovoljno da ga ne odvedem u bolnicu kad mu se pogoršalo stanje - rekla je Jelena i dodala:

- Svi izgovaramo reči kao fraze braneći se od istine koja boi. Tako je i Tika govorio da mu je bilo lakše da ima kancer nego da je otišao iznenada. Tako je mogao da se oprašta od najmilijih i života. Koliko je meni sve teže, svaki dan, kako shvatam da ga nema, tako je njemu verovatno bilo da teško da živi sa činjenicom da je kraj tu. Mnogo mi je značio u svakom segmentu života, kao otac našoj deci, kao muškarac, prijatelj, kolega, životni saputnik. Imala sam veliku ljubav i moram biti zahvalna na tome!

Autor: redportal.rs

#Tihomir Tika Arsić

#jelena arsić

#mesec dana