Čini se da ovaj fazon dobija na popularnosti

Prethodna godina i česta zatvaranja su mnogima dali priliku da više vremena provedu u preispitivanju načina na koji gledaju sebe, što je dovelo i do nekih novih rešenja (tako da kažemo) kada je u pitanju sve što utiče na naš izgled - od šminke, preko frizure do brade.

Ipak, najupečatljivija stvar koja se začela prošle godine je po svemu sudeći brada koju nazivaju majmunski rep, iz očiglednog razloga, budući da se spiralno kreće od uha do kraja brkova na istoj strani.

Iako je ovaj fazon brijanja prvi put viđen još 2019, i to kao šala igrača bejzbola Majka Firsa koji je time želeo da zasmeje svoje saigrače i publiku, ispostavilo se da su neki od nas u tome videli nešto više.

IZVOR: TW / @Hobotron2000

Istina, i dalje postoje oni koji to vide kao potpunu ludost. Tako je jedan korisnik Tvitera ovaj stil nazvao dobrom zaštitom od dobijanja neželjene dece, dok je drugi izričito rekao da se nada da će se zatvaranja završiti ove godine kako bi se stalo sa svakakvim glupostima koje ljudi izmišljaju dok su u svoja četiri zida.

Ipak, trend koji ima i svoj hešteg #MonkeyTailBeard je po svemu sudeći uzeo maha, a dokle će da ode, videćemo. 😄

IZVOR: TW / @rich_radiodj

View this post on Instagram

A post shared by Gee (@geebuck_works)

IZVOR: IG / @geebuck_works

Autor: redportal.rs

#2021

#brada

#majmunski rep

#trend