Majka preminulog dečka objavila rezultate na Instagramu

Nikolas Lindherst koji se proslavio ulogom Rodnija u čuvenoj seriji Mućke i njegova supruga Lusi Lindherst su u 22. septembra 2020. godine iznenada izgubili sina. Prema onome što su prenele strane medije, njegova smrt je bila prirodna, ali je uzrok bio nepoznat.

Lusi Lindherst je pre 3 dana na svom Instagram profilu objavila post u kome je otkrila uzrok smrti njihovog sina.

- Najdraži prijatelji, teško je znati odakle da počnem. Nema lakog načina za ovo. U septembru se naš svet raspao, a šteta je nepopravljiva. Arči je bio i jeste naše sve. Oni koji nas znaju, znaju kakav je katastrofalan efekat ovo ostavilo na nas i biće tako do kraja naših dana. Arči je bio najneobičnije čarobno ljudsko biće koje smo ikad upoznali. I dalje, svakodnevno učimo neverovatan uticaj koji je imao na život drugih, dobrotu i velikodušnost koju je pokazao. Bio je stara duša i neverovatno napredan za njegove godine, na mnogo načina. Kao nje, njegovi roditelji, ne možemo biti ponosniji na sve što je ostvario za tako kratko vreme koje mu je dato, a pogotovu za to kakvo je divno ljudsko biće bio. Tako smo zahvalni i privilegovani što smo izabrani da budemo njegovi roditelji. Putovanje i avantura su bili bolje nego što iko može da poželi. Zaista, iskreno i magično vreme, u svakom smislu. Četiri dana pre Božića, Nik i ja smo seli u Harli ulici sa rezultatima Arčijeve druge obdukcije. Veoma detaljan dokument, za koji smo bili upozoreni od strane mrtvozornika, da će biti mučno za čitati i da je najbolje da ga objasni lekar. Doktor je objasnio da je Arči umro prirodnom smrću (što smo već znali, samo tračere, ratnici za tastaturama, trolovi i neuki misle drugačije). Preminuo je od intracerebralnog krvarenja koji je uzrokovan akutnim limfoblastičnim limfomom/leukemijom. Ovo nije leukemija koju znamo. Reč Akutni u medicinskom smislu znači brza. Uveravao nas je da je niko nije mogao da učini ništa jer Arči nije pokazivao simptome bolesti. Arči je imao brojna krvarenja na mozgu, a doktor se potrudio da nas uveri da nije bio u nikakvim bolovima jer je spavao. Rezultati su nas uverili da je ovako nešto potpuno moguće. Ovo je vrlo retko, oko 800 ljudi godišnje strada od toga. Samo nekoliko dana pre svega proveo je sa ljubavlju svog života Netrom, koja je proslavljala svoj rođendan ranije jer je morala da se vrati radnim obavezama. Život je nežan, dragocen i ponekad neverovatno okrutan. Molim vas, pogledajte sledeći post za ostatak poruke - napisala je Lusi.
View this post on Instagram

A post shared by Lucy Lyndhurst (@lucy_lyndhurst)

IZVOR: IG / @lucy_lyndhurst

Najveća noćna mora svakog roditelja je da izgubi svoje dete i ne bih poželela nikome ovu bol. Moje srce ide ka svim roditeljima koji su imali ovakvo iskustvo. Nik i ja se svaki dan trudimo da učinimo Arčija ponosnim, ali to su sve mali koraci, daleko od lakog, a ponekad je kao borba. Svet je potpuno drugačije mesto otkad njega nema. Jedan od mojih poslednjih razgovora sa njim bio je u vezi svega što se dešava u svetu, haosa i ljutnje oko raznih tema. On me je pogledao sa velikim plavim očima, protreso glavu i rekao: "Sve što je svetu potrebno je ljubav, mama. Tako je lako voleti." I njemu zaista jeste. Pružao je ljubav gde god je išao, neiscrpno. Volela bih da svima mogu pojedinačno da ispričam ove vesti, ali opet su novinari osetili da je na njima da ovo prvi saopšte, tako da osećam da treba prva da izbacim istinu, pre nego što ponovo počnu nagađanja oko njegovog predoziranja itd. Jedan od najnižih nivoa za nas e bilo da nas je mrtvozornik zvao nekoliko dana nakon što nam je dete umrlo i kaže da su tražili rezulatet Arčijeve obdukcije. Šta novinarima daje pravo da šunjanju oko ordinacije mrtvozornikaa samo da bi dobili uzrok smrti pre roditelja. Nedostatak empatije je zapanjujući. Tada nismo objavili nikakve informacije jer nismo znali od čega je umro. Arči je bio empatičar. Voleo je život, cenio je sve u njemu, kao i svaki momemat koji mu je dat. Uvek je pevao i imao takvu energiju i strast prema svemu što je radio. To što smo bili deo njegovog života, bila je najveća sreća i čast. Nedostaje nam svaki dan i uvek će nam nedostajati. Nema dovoljno reči da vam opišem Arčija. Bio je jedinstven. Naš dragi dečače, zauvek ćemo te voleti i bićemo ti zahvalni na svakoj lepoj uspomeni koju imamo. Uvek ćemo slaviti tvoj život. Sa svom našom ljubavlju. Mama i O.M - nastavila je Lusi.
View this post on Instagram

A post shared by Lucy Lyndhurst (@lucy_lyndhurst)

IZVOR: IG / @lucy_lyndhurst

Autor: redportal.rs

#Mućke

#Rodni

#obdukcija

#sin