Novi trip-dabl srpskog asa

Trener Klivlenda Džej-Bi Bikerstaf dobro je prošao u meču sa Denverom.

Nagetsi su slavili sa na svom terenu sa 130:101, a  Nikola Jokić je umalo patosirao Džej-Bi Bikerstafa. Bio je na putu Srbinu kada je hteo da izvede loptu, pa je umalo dobio udarac u lice.

Jokić je bio toliko fokusiran na igru, pa se nije obazirao da je trener Klivlenda blizu, već je snažno bacio loptu jednom saigraču i umalo patosirao trenera rivala.

IZVOR: X / TheHoopCentral

Jokić je odigrao još jednu partiju na MVP nivou. Bio je ubedljivo najbolji igrač na terenu, upisao je novi tripl-dabl, a imao je 26 poena, 18 skokova i čak 16 asistencija. Ovo je srpskom centru 23. tripl-dabl  ove sezone, a 128.  u ligaškom delu i po tome je na četvrtom mestu u NBA istoriji. Nedostajemu  10 da stigne Medžika Džonsona. Nikoli je ovo bila i treća utakmica ove godine u kojoj je imao više od 25 poena, 15 skokova i 15 asistencija. 

Nagetsi posle ove pobede imaju skor 52-23, a ostaće na trećem mestu Zapada, mada uz dva meča više od Oklahome i Minesote.  Sa druge strane, Klivlend je na 45-30 i sada može da ih pretekne Njujork na trećoj poziciji Istoka. Do početka plej-ofa, Denver će igrati još sedam utakmica, protiv San Antonija, Klipersa, Atlante, Jute, Minesote, San Antonija i Memfisa.  

Autor: redportal.rs