Novak uživa u najboljoj košarci

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posmatrao je iz prvog reda NBA duel Los Anđeles lejkersa i Golden Stejt Voriorsa, a stigao je nakon meča i da razmeni suvenire i srdačno se pozdravi sa Stefom Karijem.

Novak Đoković je eliminisan već u 3. kolu mastersa u Indijan Velsu, saopštio je da u Majamiju neće ni igrati, ali to ga ne sprečava da se i dalje dobro zabavlja u Sjedinjenim Državama i gleda najatraktivniju košarku na svetu.

Đoković je od sjajnog plejmejkera dobio potpisan dres, dok je Kari kući poneo Novakov reket sa potpisom i kratkom porukom.

IZVOR: X / Golden State Warriors

Voriorsi su slavili rezultatom 128:121 i trijumfom prestigli Lejkerse na 9. mestu na tabeli Zapadne konferencije. Ekipa Stiva Kera ima 35 pobeda i 31 poraz, dok su jezeraši na 36 pobeda i 32 poraza.

Lebron Džejms je odigrao sjajan meč koji je završio sa 40 postignutih poena, 9 asistencija i 8 skokova. Dianđelo Rasel je dodao 23 poena i 13 asistencija, a dvocifreni su kod domaćih bili još Hačimura sa 14 i Rivs sa 11 poena.

Kari je sa 31 poenom predvodio pobednički tim, podelio je 5 asistencija i uhvatio 6 lopti. Klej Tompson je ubacio 26, a Kuminga 23 poena, prenosi rts.rs.

Autor: rts.rs