Ljubav ili karijera? 🤔🤔

Popularni jutjuber Bogdan Ilić je u emisiji IDJHOT Special otvoreno progovorio o svom ljubavnom životu kojim i te kako intrigira brojne fanove i rekao je nešto što je iznenadilo mnoge, budući da važi za nekog koga jure mnoge devojke.

- Ne stignem, zato sam se i odrekao toga u neku ruku. Imao sam jednu vezu pre 2 godine i bio sam u fazonu da nema šanse da postignem to i ovo. Kada imaš devojku, ti moraš da joj se posvetiš, treba joj vremena - počeo je priču jutjuber.

Zbog posla je spreman da se žrtvuje i svestan je da ne može da balansira vezu i posao, jer će jedno od ta dva morati da trpi, budući da je Bogdan stalno u pokretu i konstantno radi na svom kontentu i unapređuje ga, što iziskuje mnogo vremena i zalaganja. Sa druge strane, mišljenja je da bi ga devojka koja je takođe u šou-biznisu bolje razumela i da bi u takvoj vezi možda mogao da funkcioniše.

- Shvatiš da javna ličnost kapira taj posao, da ne ljubomoriše kada recimo u spotu hvataš neku ribu za guzu. To je banalan primer. Ali ima momenta zašto je ova devojka tu, koju sam juče upoznao, zašto je sa mnom. Da li je zbog popularnosti, da li joj prija to i to što je finansijski rasterećena u mom prisustvu? Otkud znaš - nadovezao se Baka.

IZVOR: YT / IDJTV

Autor: redportal.rs

#Baka Prase

#devojka

#jutjuber

#karijera

#ljubav