Negativni komentari na račun odgovornih iz VOGA

Naslovna strana februarskog izdanja magazina Vog na kojoj je izabrana potpredsednica SAD Kamala Haris izazvala je pravu buru na društvenim mrežama. Govori se da magazin nije ispoštovao novu potpredsednicu jer joj je izbelio lice, pozadina nije odgovarajuća, osvetljenje je loše, kao i kvalitet same fotografije.

IZVOR: TW / @voguemagazine

Naslovna strana se pojavila na Tviteru i prikazuje Harisovu, prvu potpredsednicu SAD obojene boje kože, u crnom sakou, beloj majici, tamnim pantalonama i crnim patikama, navodi Dejli mejl. Desetine fanova se odmah javilo navodeći da je ova naslovna strana niskog kvaliteta u odnosu na uobičajene stilske standarde popularnog magazina.

Objavljene su 2 fotografije izabrane potpredsednice SAD. Snimak cele figure ispred, kako se činilo, sjajne ružičaste svilene zavese, izazvao je bes kritičara društvenih medija. Ne zna se koja će biti izabrana za naslovnicu, ali se mnogi žale na kvalitet obe i govore da je osvetljenje toliko loše da se uopšte ne vidi da je Kamala tamne puti, već deluje kao da je izbeljena. Ovo je izazvalo bes mnogih građana SAD.

- Ana Vintur izgleda da nema prijatelje i kolege tamne puti. Besplatno ću fotografisati Kamalu Haris koristeći samo svoj Samsung i 100% sam uveren da će ispasti bolje od ove naslovnice Voga - piše Vajahat Ali.

Mnogi korisnici društvenih mreža pitali su se da li je fotografija prava govoreći da je kvalitet same fotografije i stajling ispod svakog kriterijuma za vodeći američki modni magazin. Neki navode da fotka izgleda kao domaći koji je urađen pred sam čas i da pokazuje nepoštovanje.

Autor: redportal.rs

#kamala haris

#komentari

#magazin Vog

#naslovnica

#tviter