Blogerka na meti tviteraša!

Blogerka i influenserka Anastasija Đurić, poznatija kao Anastasija Staša je juče postavila fotografiju koja je izazvala lavinu komentara, a čini se i detektivsku istragu. 😅😅

Naime, Anastasija je za praznike dobila narukvicu brenda Cartier, te se brže-bolje na interesantan način uslikala sa njom i pohvalila se poklonom na društvenim mrežama. Time je pokrenula pravu malu Tviter dramu!

View this post on Instagram

A post shared by ANASTASIJA DJURIC 💫 (@anastasija)

IZVOR: IG / anastasija

Krenulo je polemisanje oko toga da li je ova narukvica prava ili fejk, kupljena u Cartier radnji ili kod šanera? 🤔🤔

Od dokaza su tviteraši za sada izneli sledeće:

IZVOR: TW / @Skandalozna1

IZVOR: TW / @zumbul_topkapi

IZVOR: TW / @samojednasusa

Ako je sudeći po svim ovim priloženim slikama, fontovi se značajno razlikuju, iako je Anastasijina narukvica došla u luksuznom pakovanju, to i dalje ne mora da znači da je original, tvrde tviteraši. Mnogi su joj i na Instagramu zamerili što se rasipa ovakvim stvarima i što ističe isključivo materijalno. Blogerka se oštro branila i pozvala se na sav svoj prethodni rad iz koga se jasno može zaključiti koje ona to vrednosti promoviše i da to nisu isključivo materijalne stvari, brendirane krpice i glamurozan život.

Pored Anastasije, ovu narukvicu poseduju i blogerke Ena Luna i Dunja Jovanić, pa su se tviteraši upitali da li su i njihove narukice možda fejk.

Cena ovih narukvica kreće se od 4000 evra pa naviše, te su se tviteraši zapitali da li je realno da influenserke poseduju ovaj komad nakita. Da li je njihova zarada tolika da sebi mogu priuštiti ovako skup komad nakita, bilo je samo jedno od pitanja koje su jedni drugima postavljali u komentarima. Mogu li influenseri spram svoje zarade sebi priuštiti pravu ili fejk Cartier narukvicu?

Autor: redportal.rs

#Anastasija Stasha

#Anastasija Đurić

#Cartier

#Drama

#Fejk

#original