Veganka isterana iz tržnog centra jer je mesarka imala više snage

Veganska aktivistkinja Taš Piterson iz Australije, poznata po svom stilu širenja svesti svog pogleda na svet, ovih dana je imala neobičan duel sa jednom mesarkom. Naime, Taš je ovih dana izvela performans ispred jedne mesare u jednom od lokalnih tržnih centara u Pertu, obučena u beli mantil koji je bio isprskan crvenom bojom koja asocira na krv, držeći svinjsku glavu u rukama.

Problem je nastao jer se njen potez nije svideo devojci koja je radila u istoj mesari, tako da je ona izašla sa svog radnog mesta i izvukla Pitersonovu van tržnog centra, posle čega ju je obezbeđenje udaljilo od ulaza.

- Ne shvatam zašto sam je iznervirala kada sam govorila istinu o industriji zahvaljujući kojoj zarađuje. Nisam želela da stojim ovde držeći glavu nedužnog bića, ali svi vi imate prava da čujete istinu - napisala je Taš na svom Fejsbuk profilu, na kom je i podelila video celog događaja.

Ne ulazimo u to da Taš možda i nije u pravu, ali takođe nismo baš sigurni da li je ometanje nekoga na radnom mestu dobar način da se nešto promeni.

Ukoliko vas zanima ceo događaj, možete ga pogledati klikom OVDE.

pročitajte još

Od sutra dijeta! 🙄

Autor: redportal.rs

#Meso

#mesarka

#povrće

#veganka

#veganstvo