Čuvena glumica otkrila zašto je donela odluku da neće imati decu

Glumica Kim Katral nedavno je otkrila da je odluku da neće imati dece donela kada je imala 41 godinu.

Naime, tempo snimanja serije Seks i grad bio je vrlo intenzivan i sve je to bilo novo za nju, ali joj, kako je navela, nije žao jer je bilo zabavno i uživala je u snimanju.

- To je bilo 1998. Morala bih da postanem neka vrsta naučnog eksperimenta. Moj partner i ja bismo morali da imamo odnose tačno u određeno vreme. Jednostavno nije bilo načina na koji bih to mogla da izvedem, a da ostanem emotivno i fizički zdrava i da uz to još radim po 19 sati - izjavila je Kim u nedavnom intervjuu

- Imala sam 41 godinu i shvatila sam da moram da donesem odluku. A ja obožavam da radim i posao mi je bio pasoš u nezavisnost, slobodu i obrazovanje. Razmišljala sam o tome kad sam imala 40, kad su se pristigli scenariji prepolovili, jer više nisam bila mlada. Uloge kakve sam pre glumila išle su mlađim ženama. Takvo je bilo stanje u industriji i u velikoj meri još uvek jeste.

View this post on Instagram

A post shared by Sex And The City Quotes (@sexandthecity.quotes)

IZVOR: IG / @sexandthecity.quotes

- Ipak, sjajna stvar je što žene danas ipak mogu da dobiju ulogu prikladnu svojim godinama jer ima sve više scenaristkinja. Kad se sve to uzme u obzir, dobiti ulogu u seriji kao što je Seks i Grad, koja na početku nije bila, ali je kasnije postala vrlo feministička, pogotovo kad je u pitanju seksualnost i moj lik, bila je nešto posebno. Jednostavno sam pomislila da nisam sigurna mogu li to da izvedem, a čak i ako se držim svega što mi lekar preporučuje, moglo bi se dogoditi da ne uspem da održim trudnoću. Pošto mi se to već dogodilo, odlučila sam zbog sopstvenog zdravlaj da pronađem neki drugi način da imam decu i budem roditelj.

Autor: redportal.rs

#Kim Katral

#Samanta

#seks i grad