Pevač se trudi da optimistično razmišlja i u vreme pandemije

Pop pevač Sergej Ćetković trudi se da ostane optimističan u vreme pandemije, dok mu muzika, porodica i prijatelji najviše pomažu:

- Živimo u jako teškom vremenu i verujem da svi razmišljamo na isti način, da što je moguće bezbolnije prođemo kroz ovaj period i ostanemo zdravi, kako mentalno, tako i fizički. Muzika mi pomaže da lakše podnesem sve što nas je zadesilo, porodica, prijatelji i bavljenje nekim kreativnim stvarima, kao što je rad na novim epizodama crtanog filma Lola i Mila, učešće u kreiranju Jutjub kanala Remek delo, koji je otvorila moja supruga i rad na novoj lutkarskoj TV seriji za decu Nije A nego molim - izjavio je pevač za Blic i dodao je je u ovim vremenima najbitniji optimizam:

- Sigurno je da ćemo iz svega ovoga izaći promenjeni, ali nadam se i odgovorniji. Nikada ne gubim nadu i nadam se skorom kraju svega što nas je zadesilo. Moramo da sačuvamo optimizam, da idemo napred i verujemo da ćemo uspeti da se izborimo.

Sergej je istakao da mu najviše nedostaju koncerti i kontakt sa publikom:

- Sve mi nedostaje kao, verujem, i mojim kolegama. Nemoguće je izdvojiti jednu stvar. Svakako su na prvom mestu koncerti i druženje sa publikom, ali ima tu još mnogo stvari koje ovu profesiju, u normalnim okolnostima, za mene čine najlepšom na svetu. Teško je kada skoro godinu dana stvarate nešto lepo i novo, a nemate mogućnosti da to predstavite ljudima na pravi način. Onlajn koncerti i nastupi su u redu, ali to se ni približno ne može uporediti sa emocijom u punim dvoranama. Videćemo šta će doneti Nova godina, nadam se da će u svakom smislu biti bolja i srećnija - istakao je Sergej.

Naime, pevač je ove godine trebalo da proslavi 20 godina rada na muzičkoj sceni, ali je zbog čitave situacije proslava pomerena za sledeću godinu:

- Ove godine je trebalo da proslavim 20 godina karijere, ali je korona sve poremetila, tako da ću taj jubilej, nadam se, obeležiti sledeće godine, onako kako dolikuje i kako moja publika zaslužuje. Novi album je u završnoj fazi, jako sam ponosam na nove pesme koje su veoma autentične i mislim da će publika biti prijatno iznenađena. Za sada, kao što sam i rekao, zdravlje je najvažnije i nadam se da ćemo se ubrzo vratiti normalnom životu, a samim tim i koncertima, uživanju i radosti na koju je cela ova situacija bacila senku.

Autor: redportal.rs

#2020

#Muzika

#Sergej Ćetković

#koronavirus

#pevač

#snažna poruka