Koji je najgori prilaz?

Možda ste mislili da ste svakakve prilaze doživeli, ali da li vaš najgori prilaz može da parira ovom? Na društvenoj mreži Tviter je objavljena nesvakidašnja priča iz izlaska.

Naime, tviterašica @ahkeekoh je tvitovala:

- Ono čega sećam je da sam bila sa drugaricama u Nacionalnoj klasi i da sam popila flasu Prosecca i da mi je tu prišao neki Rom da me pita kako se zovem i ja kažem svoje ime, a on kaže drago mi je ja sam DOLLAR IZ PARIZA. Rekoh molim kaže DOLLAR DRAGO MI JE i ja u nesvest.

IZVOR: TW / @ahkeekoh

Međutim, ovo nije kraj priče:

- Odlazimo u neku kafančinu posle toga tražimo da nam daju sto. Oni kao sa kim ste, mi kao same kaže ne može i naravno tu se budi poslednji samuraj u meni krećem da se svađam i da psujem i naravno OBEZBEĐENJE NAS IZBACI NAPOLJE.

- Sledeća lokacija je mesto koje i dalje ne znam gde se nalazi u suštini tehno-žurka na koju odlazimo i svega čega se sećam je ulazak tamo i da sam srela gomilu ljudi među njima jednog od mojih najboljih drugova sa kojima je bio naučnik i tu sam izgleda briljirala. Sledećeg jutra se budim ne znam gde mi je glava, želim da umrem pogledam u telefon u kome zatičem OVU PORUKU i padam u nesvest.

Foto: Twitter.com/@ahkeekoh

- ODLUČIM da iskuliram poruku. Molim Boga da je neka greška, ali pošto sam ja jedna klasična svinja znam da ipak nije, ali se pravim luda par sati kasnije zvoni telefon zove AAAAAAAAAAA mamurna se javljam iako se nikada ne javljam na telefon. Čujem muški promukao glas i pitam KO JE TO i čovek mi kaže ONAJ LIK IZ NATALNE KARTE. Rekoh molim, ja šokirana, a on kaže pa čitala si mi sinoć na žurci natalnu kartu i upoređivala da li sam ja čovek tvog života iz natalne karte hahahhahahhahahhaha i tu ja skontam da sam dotakla svoje dno.

- Tako nastavimo da se dopisujemo i ja ispitujem da mi kaže sta sam radila i on kaže reći ću ti ako odemo na kafu. Skontam da ja pojma nemam kako se lik zove, a sramota me da pitam i napravim plan kad se nađemo ja ću kao reći svoje ime i on onda mora da kaže svoje i tako ću saznati.

- Stižem tamo vidim lika i bukvalno šokirana jer lika vidim PRVI PUT U ŽIVOTU hahahahahahahah i sada kreće zabava. Kreće da mi prepričava veče tako da ću citirati:

- Ušla si na vrata kao furija pozdravila se sa našim zajedničkim drugom rekla mi svoje ime i izgovorila MOŽEŠ DA MI SE SVIDIŠ SAMO AKO ME INTELEKTUALNO ODUŠEVIŠ, onda smo malo pričali PA SI MI ZALEPILA ŠAMAR iz nepoznatog razloga.

- Onda sam ja naručio piće i ti mi nisi dala da platim i rekla PLATIĆU JA TI SI SIROMAŠAN, u jednom momentu smo se poljubili i skontali da sam ja čovek tvog života iz natalne karte dok se nisi uhvatila za pluća i rekla JAO LOŠE MI JE MOLIM TE MI KUPI VODU ONESVESTIĆU SE.

- Onda sam ja otišao po vodu do šanka jedva po onoj gužvi i vraćam se i vidim nema te i zabrinem se i krenem da te tražim i ugledam te KAKO SE SMEJEŠ SA NEKIM LIKOM I MUVAŠ SE popizdim i kažem sebi tako ti i treba majmunčino i krećem da odlazim...

- I kako odlazim kroz onu gužvu odjednom nečija ruka na mom ramenu okrećem se kad ono ti koja izgovaraš mrtva ladna JEBOTE GDE SI CELU NOĆ TE TRAŽIM BAŠ MI JE LOŠE.

- THE END MOG DOTICANJA DNA JEDNE SUBOTNJE VEČERI.

Pouka ove priče je da ne očekujete posledice kad odbijete dolar. 🤣

Autor: redportal.rs

#Dolar

#muvanje

#subotnji izlazak

#tviter