Svi ostali igrači su bili zauzeti tražeći zube drugog igrača, ali ih nisu mogli naći.

Kinez se zaprepastio nakon što je našao 2 ljudska zuba u svom licu nekoliko dana nakon što se slučajno sudario sa drugom osobom tokom košarkaške utakmice.

On se navodno vratio u svoj rodni grad Dongguan, u kineskoj provinciji Guangdong, za Lunarnu Novu godinu, kada su ga prijatelji iz detinjstva pozvali na košarkašku utakmicu. U jednom trenutku se sudario sa drugim igračem i u početku je pomislio da mu je brada udarila u levu stranu glave, tačno iznad oka, ali onda je video drugog momka kako mu krvari iz usta i govori da je izgubio 2 zuba. Dok je on išao da opere krv, svi ostali igrači su bili zauzeti tražeći zube drugog igrača, ali ih nisu mogli naći...

Posle nesrećnog sudara, košarkaš je otišao na pregled rane na glavi u najbližu kliniku, jer nije prestajala da krvari. Lekar mu je očistio rano i rekao da nije ništa ozbiljno i da treba da nastavi da je dezinfikuje svakodnevno dok se potpuno ne zatvori.

Čovek je uradio kako mu je lekar savetovao, ali je 29. januara, 6 dana nakon slučajnog sudara, primetio da mu iz rane iznad oka izlazi užegli miris. Uspaničen da se posekotina inficirala, odjurio je u Urgentni centar gde su lekari detaljno pregledali ranu i iz nje izvadili 2 zuba.

Autor: redportal.rs

#košarkaš

#lice

#sudar

#teren

#zubi