Australijanki Liš Kanington dosta "sajber-kurajber" gluposti

Atraktivna 26-godišnja Australijanka Liš Kanington je ovih dana rešila da obrne igricu i vrati se osnovama, bar kad je potraga za idealnim momkom u pitanju. Naime, nakon što se više puta razočarala u potencijal koje moderne aplikacije za spajanje parova pružaju (kao što je Tinder), odlučila je da promeni pristup tako što je momke počela da traži u prodavnicama alata i mašina.

Ova zanimljiva devojka, koju na TikToku možete pratiti preko njenog profila @__leesh___ snimila je video kako ulazi u prodavnicu alata Banings u Njusautvelsu, sa namerom da u njoj pronađe pravog muškarca.

- Odustala sam od Tindera i onlajn sastanaka, pa sam se okrenula jednom... tradicionalnijem pristupu - kaže Kaningtonova u snimku.

Izgleda ipak, devojka za sad nema sreće, jer uglavnom dolazi u vreme kada nema nikog, odnosno kada su u prodavnici uglavnom porodični ljudi sa decom.

Možda bi bilo bolje da svrati posle podne, kada većina majstora ne radi i kad dolaze po dodatne delove? Koliko smo videli, za sada je najviše zaintresovana za vodoinstalatere, tako da verujemo da bi neko od naših momaka mogao da joj se javi, ako zna sa cevima? 🤔

Autor: redportal.rs

#liš kanington

#tiktokerka