Ovu situaciju je svojim pratiocima opisala kao poražavajuću

Brazilka Juliana Nehme požalila se svojim pratiocima na Instagramu zbog situaciju u kojoj se nedavno našla, a koju je opisala kao ponižavajuću, ali i ne samo to...

Plus-sajz influenserka poreklom iz Brazila doživela je poniženje na aerodromu u Libanu, kada je želela da se ukrca na povrati let za Brazil. Kako je podelila na svom profilu, osoblje joj nije dozvolilo da uđe u avion jer je kako su tvrdili "predebela" za sedište za koje je imala kupljenu kartu, piše B92.

Ova 38-godišnja influenserka bila je na odmoru sa porodicom, a u Liban je doputovala sa kompanijom Er Frans, dok je za povratak izabrala avio prevoznika Katar ervejz.

- Došla sam Er Fransom i sve je proteklo dobro tokom leta. Doputovala sam ekonomskom klasom i nisam doživela nikakvu sramotu ili diskriminaciju.

View this post on Instagram

A post shared by Juliana Nehme (@juliananehme)

IZVOR: IG / @juliananehme

Međutim, kada je po završetku odmora htela da se vrati u Brazil preko aerodroma u Dohi, osobolje Katar ervejza je odbilo da je primi na let za koji je imala uredno plaćenu rezervaciju.

- Rekli su mi da nisam dobrodošla jer sam debela. I nisu hteli da me prime na let.

Alternativa od 2.900 evra

Ponudili su joj da kupi kartu od 2.900 evra za prvu klasu gde postoje sedišta u "koja ona može da stane."

Juliana nije želela da plati ponuđenu kartu za prvu klasu. Čak i nakon nekoliko sati pregovora i moljakanja, osoblje joj nije dozvolilo da se ukrca na let i ostala je u Libanu. Na let su se ukrcali sestra i sestrić, a njena majka je ostala s njom, jer Juliana ne govori ni engleski ni arapski.

Influenserka se požalila da zbog neplaniranog zadržavanja ima dodatne troškove za hotelski smeštaj i taksi usluge.

- Bila sam krajnje ponižena pred svim ljudima na aerodromu! Sve zato što sam debela. Sramota za kompaniju kao što je Katar da dozvoli ovu vrstu diskriminacije - zaključila je influenserka.

Autor: B92.net

#AVION

#Brazilka

#Debljina

#influenserka