Objavom na Instagramu pevačica dala podršku pratiocima!

Pevačica Andreana Čekić objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira ispred raskošne jelke sa svojim kumom Darkom Lazićem.

Njihovo slikanje ispred novogodišnje jelke već je postalo tradicija, pa su i ove godine zajedno poslali snažnu poruku svojim pratiocima. Emotivnom porukom pevačica se osvrnula na 2020. godinu i sve teške momente kroz koje mnogi ljudi prolaze, kao i njen kum Darko, kojem se otac nalazi u teškom stanju nakon operacije želuca, prilikom koje je došlo do određenih komplikacija.

Foto: Printscreen Instagram / @andreanacekic

- Godinama unazad se tradicionalno slikamo ispred jelke. Jelke su se menjale samo smo mi ostali ona ista deca u srcu. Sledeće godine, kada bude došao decembar, mi ćemo opet stati ispred neke jelke i nadam se da ćemo tada svi pričati o nekim lepim danima, imati lepše uspomene nego ove godine, imati slobodu i zagrljaje koi su nam uskraćeni sada. Nadam se da ćemo kolektivno stasati u bolje ljude. Volimo vas Darko i ja - napisala je pevačica, koja je, po svemu sudeći, imala potrebu i svom prijatelju da pruži podršku u ovim teškim trenucima.

Autor: redportal.rs

#2020

#2021

#Nova Godina

#andreana čekić

#darko lazić

#koronavirus