Evo kada će se popularna crkna pridružiti zadrugarima

Rijaliti zvezda i starleta Stanija Dobrojević otkrila je fanovima da ulazi u Zadrugu 6. 🤩

Ono što je zanimljivo da je atraktivna crnka najavila odlazak u Ameriku i povlačenje iz medija, a učestvovanje u novoj sezoni najgledanijeg rijalitija Zadruga rezervisala je za februar.

- Dragi mediji, večerašnjim gostovanjem na televiziji Pink sam rekla sve što vas je zanimalo i time stavila tačku na sva dalja pitanja i komentarisanja moje bivše veze i dečka. Za par nedelja se vraćam u Ameriku, želim da se povučem medijski pa nastavljamo sve u februaru pred moj ulazak u Zadrugu 6 - napisala je Dobrojevićeva na pomenutoj društvenoj mreži.

Njen nekadašnji dečko Marko Marković ušao je u Belu kuću, a njihovi fanovi jedva čekaju da se pridruži Stanija i da vide kako će se razvijati njihov odnos.

Foto: Printscreen Pink.rs

Inače, Stanija i Marko su nedavno raskinuli vezu nakon više od 2 godine, a o tome je govorio njen sada već bivši dečko:

- Spreman sam za Zadrugu. Kada Stanije uđe ponašaću se kao i uvek, opušteno. U rijaliti ulazimo slobodni, tako da mi neće smetati ako joj se neki momak počne nabacivati. Ne znam da li ćemo se pomiriti, ipak je tamo zatvoren prostor, šta bude biće. Ostali smo u odličnim odnosima nakon raskida, a prekinuli smo jer smo bili razdvojeni - rekao je Marković.

Da li će nakon Stanijinog ulaska doći do pomirenja ostaje nam da vidimo za nekoliko meseci.

Autor: redportal.rs

#Amerika

#ZADRUGA

#stanija dobrojevic