Bivša supruga Žike Jakšića rekla DA!

Lepa voditeljka emisije Svitanje Dajana Paunović već duži period je sama. Ona je navela da ima sjajan odnos sa bivšim suprugom Žikom Jakšićem, sa kojim ima sina Dušana.

Atraktivna voditeljka svoj dan počinje u pola četiri svakog jutra, srećna je, zadovoljna i vodi se pozitivnom energijom. Dajana je istakla da što se nje tiče karantin može da potraje jer je, kako navodi, ne remeti. Ona živi miran život, uglavnom je kod kuće sa svojim sinom.

Foto: Printscreen Instagram / @dajana.paunovic

- Ja zaista živim povučeno. Ne izlazim mnogo. Što se mene tiče, policijski čas mogu doživotno da uvedu, na mene to ne utiče niti mi smeta.

Dajana je izjavila da u njenom životu postoji muškarac koji zavređuje njenu pažnju, ali da svoj privatni život ne želi da deli sa svima:

- Ima muškaraca. Postoji neko ko zavređuje moju pažnju. Srećna sam i ispunjena u svakom segmentu života. Ali smatram da to javnost ne treba da interesuje. Ja jesam javna ličnost. Spremna sam na kritiku, pohvalu. Znam da ne mogu svakom da se dopadnem, niti to želim. Ali neću da ti otkrijem ko je osoba. Nije važno.

A onda je usledio šok - na pitanje da li bi tom muškarcu rekla "Da", lepa voditeljka je odgovorila da možda već jeste:

- Rekla bih „da“. Možda sam rekla „da“.

Ko je misteriozni muškarac koji osvojio srce plavokose lepotice nije otkrila... 😏

Autor: redportal.rs

#Dajana Paunović

#veridba