Njegov nalog je aktivan tek nešto više od godinu dana, tačnije od marta 2021.

Kabi Lame je zvanično zbacio tinejdžerku Čarli D’Amelio s trona TikToka, jer je njegov nalog postao najpraćeniji na TikToku.

Senegalski komičar mesecima je vodio bitku za pratioce s D’Ameliom, pre nego što je konačno nadmašio 142.1 miliona pratilaca 18-godišnje plesačice. Kabi sada ima preko 143 miliona pratilaca, što nije loše za nekoga čiji je nalog aktivan tek nešto više od godinu dana, tačnije od marta 2021.

Kabi (22) je do marta 2020. bio je radnik u italijanskom fabrici u industrijskom gradu Čivasu. Tokom korone izgubio je posao te se bez ikakvih prihoda vratio u roditeljski dom. Njegova porodica se u Italiju doselila iz Senegala, a otac ga je nagovarao da počne da traži drugi posao, ali Kabi se tada okušao u nečem sasvim drugom. Počeo je da kreira sadržaj za aplikaciju TikTok.

Njegovi video-snimci na TikToku baziraju se na često nepotrebnim takozvanim “životnih trikovima”, ukazujući na njihov apsurd. Mladi tiktoker pokazuje kako se isti ti zadaci mogu izvoditi na mnogo jednostavniji način. Na primer, u svojim videima pokazuje kako bananu jednostavno možemo oguliti, umesto da je izrežemo nožem. Pritom nikada ne kaže ni jednu reč.

Autor: redportal.rs

#TikTok

#kabi lame

#najpraćeniji tiktoker

#tiktoker