Neću da od vas krijem očigledne stvari!

Sara Stanković je otvorila dušu u svom poslednjem videu i ispričala sve o svojoj operaciji grudi. Kaže da je znala ceo život da će ovo uraditi, ali bilo je obrta kada je mislila da ipak neće biti potrebno. Odluka nije došla naprasno i nije došla iz potrebe za velikim grudima, već iz drugačijih razloga. Sara je želela da koriguje asimetriju grudi, odnosno uvučenu kost sa desne strane grudnog koša.

IZVOR: YT / Sara Stankovic

- Bolovi su individualna stvar. Osećala sam kao da imam teg na grudima, kao da me neko vuče, kao da mi neko sedi na grudima. Nisam mogla taj ceo dan da ustanem, vrtelo mi se u glavi, sutradan je bilo sve normalno - objašnjavala je Sara.

- Ta asimetrija je izazivala da ne mogu da obučem ništa normalno, sve mi je odskakalo od grudi. Morala sam da nameštam kosu sa te strane da se to ne bi videlo. Osećala sam svakodnevni stres. Kad sam bila manja nisam želela da se presvlačim u svlačionici i idem na bazen, jer je ta ulubljena kost je grozno izgledala loše. Za ovo su znali samo moji roditelji, kao i najbliži prijatelji - ispričala je u nastavku. Posavetovala je devojke koje bi možda želele da urade isto o samoj intervenciji i o izboru lekara.

Autor: redportal.rs

#Sara Stanković

#asimetrija

#operacija grudi