Ranč ima 2 veb stranice, a na jednoj postoji vodič koliku težinu konj može podneti.

Remi Bader, TikTok zvezda poznata po svojim realističnim video-snimcima o isprobavanju odeće, tvrdi da joj tokom nedavnog putovanja s drugim influenserima voditelj ranča nije dopuštao da jaše njihove konje zbog njene težine.

Ona ima više od 2 miliona pratilaca na TikToku, a tom prilikom je bila u Montauku u Njujorku s drugim influenserima na putovanju koje je organizovala kompanija Hampton Water Wine. U svojoj početnoj objavi na TikToku u subotu, Bader je podelila video sa ranča uz opis:

- Bravo za Deep Hollow Ranch u Montauku što me naterao da odem jer imam više od 108 kilograma. Ja sam pre jahala konje i nikad nisam imala ovaj problem - napisala je uz video i zamolila ih je da se u budućnosti bolje oglašavaju.

Ranč ima 2 veb stranice, a na jednoj postoji vodič koliku težinu konj može podneti. Vodič kaže da "jahač ne sme imati više od 15 posto težine konja". Bader, koja se nedavno lečila od poremećaja prejedanja, odbila je dalje komentirati incident.

U naknadnoj objavi na njenom Instagramu u nedjelju, Bader je napisala da nikada ne bi htela naštetiti malom preduzeću. No, rekla je da je šokirana načinom na koji je jedan od zaposlenika ranča razgovarao s njom, te se osećala potrebu da podeli svoje iskustvo.

- Objavila sam s razlogom i to nije zato što mi je odbijeno da jašem konje. Shvatam, neka mesta imaju zahteve za težinu i nikada ne bih želela povrediti konje, ali radilo se o načinu na koji su mi govorili i o smejanju od strane vlasnika i načina na koji su se ophodili uopšteno - napisala je.

Autor: redportal.rs

#Konj

#Remi Bader

#TikTok

#jahanje

#težina