Ilon je zaplakao tokom intervjua za Rolling Stones. 😢

Amber Herd navodno je tukla bivšeg dečka Ilona Maska, a fotografije milijardera s modricama na glavi poslednjih su dana su postale viralne na društvenim mrežama.

Glumac Džoni Dep tužio je glumicu za klevetu u iznosu od 50 milliona dolara.

Veliki deo javnosti stao je na stranu glumca, jer je Herd više puta uhvaćena u lažima, a Depovi advokati nastoje dokazati i kako njihov klijent nikad nije fizički napao svoju bivšu suprugu, već da je to sve laž. Istu stvar tvrde i njihovi susedi koji su istakli kako nikada nisu videli Amber u modricama, dok Depa jesu.

A na društvenim mrežama poslednjih dana pojavile su se fotografije njenog drugog bivšeg ljubavnika, milijardera Ilona Maska, s modricama na glavi. Mask se zaljubio u Herd tokom njenog razvoda od Depa, a prvi put su prekinuli 2017. zbog obaveza. Iduće godine su se pomirili, ali samo na kratko. Elon je tada zaplakao za glumicom u intervjuu za časopis Rolling Stone.

- Upravo sam prekinuo s devojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povređen. Ona je prekinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam se truditi da ne izgledam tako - otkrio je u intervjuu najbogatiji čovjek na svetu.

IZVOR: TW / @this_safe_place

Autor: redportal.rs

#Amber Heard

#Ilon Mask

#modrice