Naučnici i dalje tragaju za najpreciznijim odgovorima na goruća pitanja čovečanstva

Ukoliko ste se u skorije vreme zapitali koja nacija najbolje stoji sa... hm... veličinama muških alatki (da ne kažemo penisa 😄), odnosno koja su najnovija saznanja na tom polju, nema potrebe da tražite dalje, budući da je zadnje istraživanje donelo odgovor i na ovo pitanje (bar kad je ovaj istorijski trenutak u pitanju) 🤔.

Elem, farmaceutska kompanija neobičnog imena From Mars se bacila na skupljanje podataka preko Gugl servisa, tako da su istraživači došli do zanimljivih rezultata. Dakle, ovo istraživanje kaže da su najobdareniji Ekvadorci, koji trenutno drže slavan rekord od čak 17,61 cm prosečne dužine. 😄 Posle njih dolaze Kamerunci sa prosekom od 16,67 (dakle skoro za čitav centimetar manje) a u stopu ih prate Bolivijci sa 16,51 centimetara.

Foto: Pixabay.com

Kao što se da videti iz ostatka liste (možete je pogledati skroz dole 👇) na prvih 10 mesta je konkurencija žestoka između država Južne Amerike i Afrike, sa izuzetkom Holandije kao jedine evropske države koja je ušla u Top 10, sa 15,87 cm, čime je došla do 7. mesta na svetu. Istina, budući da se radi o zvanično najvišoj naciji na svetu, ovaj plasman Holanđana i nije toliko iznenađujuć.

A kako smo mi prošli, sigurno se pitate? Pa zapravo, ne loše, budući da su Srbi zauzeli 33. mesto (od žitelja 86 zemalja, koje su bile uključene u istraživanje) sa prosekom od 14,77 cm, tik ispred Hrvata i Belgijanaca, za koje se ispostavilo da kaskaju za 1 milimetar za nama. Mogli smo da kažemo, da su tako blizu, a tako daleko. 😄

Ggeneralno, na dnu liste su se našle države istočne i jugoistočne Azije, tako da su najgore prošli Kambodžijci, sa 10,04 centimetara u proseku.

Ovo istraživanje je u obzir uzelo i odnos između visine žitelja svih zemalja i dužine njihovih penisa, tako da je utvrđeno da dužina alatki Ekvadoraca iznosi nešto više od 10,5 procenata u odnosu na njihovu visinu, kod Srba je taj procenat 8,24, dok je kod malopre pomenutih Kambodžijaca ta brojka tek na 6,09 procenata.

Farmakolog Navin Kosla, koji je bio i glavni za sprovođenje ovog istraživanja, kaže da je veličina penisa ipak bitna stavka u životu svakog muškarca, budući da se svaki muškarac u nekom trenutku života zapitao da li je dovoljno obdaren.

Foto: uk.linkedin.com/@navin-khosla-39950a17

- Veličina penisa može imati značajne posledice na samopouzdanje muškaraca i na samosagledavanje, odnosno na sliku koju imamo o sebi - objasnio je on.

A šta je Kosla rekao na često pitanje - da li je veličina zaista bitna?

- U suštini, odgovor je, možda da, možda ne. Međutim, utvrdili smo da je mnogo verovatnije da će se vlasnik alatke brinuti oko toga, nego što će to zaista biti problem za njihove potencijalne partnere - rekao je Kosla.

Sve u svemu, reklo bi se da mi odavde generalno nemamo previše razloga da se brinemo. 😄

Foto: LADBible / From Mars/NZ

Autor: redportal.rs

#Ekvador

#Hrvatska

#Srbija

#Veličina

#istraživanje

#penis

#penisi