Sjajan uspeh srpskinje

Novosađanka Marija Žeželj (22) već je osvojila svetske modne piste, a postala je i jedno od glavnih lica čuvenog Rijaninog brenda Fenty Beauty, piše B92.

U svet modelinga Marija je krenula krupnim koracima, a nalazila se na pistama prestižnih brendova kao što su Dolče i Gabana, Armanija, i mnogih drugih.

View this post on Instagram

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

IZVOR: IG / @marijazezelj

Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, Marija je na nekoliko meseci otputovala u Njujork kako bi se okušala u svetskom modelingu, a iskustva sa kastinga delila je sa svojom publikom putem društevnih mreža. No, ređala je uspehe i saradnje, te je Amerika sada njen drugi dom.

View this post on Instagram

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

- Njujork je neverovatan grad. Prija mi njegova energija, iako nekada može biti stresan. Upoznala sam mnogo inspirativnih ljudi koji svaki put ulepšaju moj boravak. Koračanje kroz modnu industriju je veliko iskustvo za mene. Uživam u svakom izazovu u gradnji karijere modela. Kada vidite šta se dešava iza kulisa jedne industrije, vidite pravu sliku svoje profesije i dobijete motivaciju da ispunite svoje snove. Imam veliku podršku moje matične agencije Model Scouting Office, što mi veoma znači u suočavanju sa izazovima osvajanja svetske scene - pričala je za magazin Grazia.rs.

View this post on Instagram

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Takođe, snimila brojne modne i beauty kampanje, a ovog proleća našla kao jedno od glavnih lica za čuveni Rijanin brend Fenty Beauty.

U pitanju je serija fotografija za najnoviji bronzer + hajlajte koji daje sunčevu svežinu licu, ali i onaj prirodni izgled.

Autor: B92.net

#brend

#marija zezelj

#rijana

#zastitno lice