Svi mrze Krisa, ali pare ležu na račun...

O šamaru koji je Vil Smit uputio ovogodišnjem voditelju ceremonije dodele nagrada Američke filmske akademije, da ne kažemo Oskara, Krisu Roku, ste do sada verovatno videli mali milion mimova, parodija i ostalih pošalica. Međutim, ispostavlja se da stvar i nije ispala toliko loše po samog Krisa.

Naime, od organizatora njegovih komičarskih nastupa dolaze vesti da su od ovog incidenta o kojem bruji ceo svet sve karte za narednu turneju koju ima u SAD prosto razgrabljene. 🤑

Ovu vest je potvrdio i sajt za prodaju karata TickPick na svom Tviter profilu, koji je potvrdio da su u toku noći prodali više karata za Rokove nastupe nego za celi protekli mesec.

IZVOR: YT / @TickPick

Incident je pokrenuo lavinu rasprava na internetu, od kojih su mnogi zamerali Roku što se našalio na račun kose Smitove supruge Džejde, do onih koji su akcenat stavljali na Smitovu reakciju budući da stvari nikad ne treba da pređu na fizički nivo. Rok je u međuvremenu rekao da nema nameru da prijavljuje Smita, niti da ga tuži, a iz same Akademije je došao zvaničan stav da ni u kom obliku ne podržavaju nasilje.

Očekivano, dobar deo komentatora spekuliše i da je sve bilo dogovoreno pre ceremonije, o čemu se vode posebne rasprave, tako da su se uključili čak i neki psiholozi sa procenama koliko je moguće da je sve bilo samo dobro odglumljeno.

Bilo kako bilo, budući da je Smit dobio Oskara isto veče, da je Džejda (koju dobar deo publike ne voli) izazvala osećaj empatije kod mnogih, a da se Kris Rok vratio u žižu interesovanja stendap publike, reklo bi se da su svi na dobitku, zar ne? 🤔

IZVOR: YT / Guardian News

Autor: redportal.rs

#Vil Smit

#dodela Oskara

#kris rok