Mnoge žene se osećaju nesigurno zbog težine, a Nikol zbog nečega drugog...

Dobitnica Oskara Nikol Kidman otvoreno je pričala o suočavanju sa nesigurnostima u detinjstvu u poslednjoj naslovnoj priči magazina Glamour UK.

Glumičina visina izdvajala ju je u Holivudu, ali to nije uvek bila njena omiljena karakteristika.

Bila sam tinejdžerka koja se nije prilagodila, a imala sam puno strahova i nesigurnosti, jer sam bila veoma visoka. Kad sam imala 13 godina, imala sam 178cm! - rekla je Nikol (53).
View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

IZVOR: IG / nicolekidman

Glumica je zbog toga odlučila da na veliku maturu ode u ravnim cipelama. Izjavila je i kako je izabrala poprilično neobičan kroj haljine za tadašnje modne standarde. Lepa plavuša odlučila se za haljinu dizajna s početka 20. veka.

Kupila sam ih u vintidž prodavnici i jednostavno mi se svidela ideja da ih uparim sa haljinom na resice, iz 20-ih godina prošlog veka. Haljina je bila crno-bela - to definitivno nisu bili til i velike suknje. Mislim da se sećam da sam se i malo napila, što je verovatno generalno iskustvo ljudi na maturskim ili formalnim zabavama.

Lepa glumica je izlečila sve svoje nesigurnosti i komplekse onog momenta kada je prihvatila sebe u potpunosti. Nekoliko godina kasnije upoznaje ljubav svog života, Kita Urbana, za kojeg se udala 2006. godine.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

IZVOR: IG / nicolekidman

Autor: redportal.rs

#glumica

#kompleksi

#nikol kidman