Srpski glumac našao način kako da ostane u kontaktu sa ruskom publikom

Najuspešniji srpski glumac u Rusiji Miloš Biković obavestio je svoje pratioce na Instagram profilu da je otvorio profil na 2 nove društvene mreže.

Naime, usled zabrane Instagrama u Rusiji, koji stupa na stanu od ponedeljka 14. marta, srpski glumac obratio se svojim pratiocima sledećim rečima:

- Uvek ste bili uz mene, podržavali me, doživljavali i radovali se sa mnom, delili svoje emocije i utiske. Ova platforma je stvorena za komunikaciju između prijatelja, bliskih ljudi, istomišljenika. I zaista se nadam da će uskoro to prestati da bude mesto gde je dozvoljeno pozivati na nasilje i ubistvo. Sada više nego ikad moramo stajati zajedno i podržavati jedni druge još više i zapamtiti šta svako od nas može učiniti. Ovo je i molitva, i stvaralaštvo, i dobra dela, i briga za one kojima je to potrebno.Zbog ograničenja pristupa Instagramu u Rusiji, otvorio sam svoj kanal u Telegramu (MilošBiković) i vraćam se na svoju stranicu u VK (id232703437). Nastaviću da delim svoje vesti sa vama tamo. Pričajte o novim projektima, pričajte o tome šta se dešava u Srbiji i Rusiji. Bićemo u kontaktu - napisao je srpski glumac.

View this post on Instagram

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

IZVOR: IG / @bikovic

Autor: redportal.rs

#Instagram

#Telegram

#milos bikovic

#rusija