Kada će naučiti da neke stvari koje radi vuku i OZBILJNE posledice? 😱

Jedna od najpoznatijih tiktokerki na svetu Diksi Damelio PONOVO je uspela da razbesni fanove i to nedugo posle skandala sa profesionalnim kuvarom.

View this post on Instagram

A post shared by dixie damelio (@dixiedamelio)

Diksi je usred kontroverze oko razmaženog i bahatog ponašanja nje i njene mlađe sestre Čarli, ponovo napravila grešku! Naime, popularna tinejdžerka rešila je da odgovori na prozivku jednoj od najkontroverznijih influensera današnjice - Triši Pejtas.

View this post on Instagram

A post shared by Trisha Paytas (@trishapaytas)

IZVOR: IG / trishapaytas

Triša ih je napala kako su stravično razmažene i kako Diksi i njena sestra Čarli nemaju nikakvo kućno vaspitanje ni obzira prema drugima. Na to je Diksi rešila da joj odgovori tako što je snimila Tiktok video u kome đuska na kontroverzni audio snimak Triše koja izgovara rasističke reči.

IZVOR: TW / L3DGERS

Važno je napomenuti da se Triša zbog tog audio-snimka više puta javno izvinjavala i rekla kako je izvukla važnu lekciju - biti rasista uopšte nije kul. 👎🏼

Nakon objavljivanja ovog videa, Diksini fanovi su se totalno razbesneli. Naročito zbog toga što je tema rasizma veoma osetljiva, ove godine bili smo svedoci protesta protiv rasizma širom planete. Ljudi više ne žele da trpe nikakve ispade poznatih ličnosti, pa su opalili rafalnu paljbu po Diksi, a neke od tvitova pogledajte ispod:

IZVOR: TW / harderpapei

Diksi Damelio pleše uz Trišine rasističke reči... pritom se smeje, ku**o da li zaista misliš da je rasizam smešna stvar? 💀

Diksi je ubrzo nakon što je shvatila da je izazvala još veću kontroverzu (možda čak i namerno, zbog publiciteta) za E! portal izjavila kako je to bila njena nepromišljena glupost.

Da li je Diksi ovo uradila namerno ili slučajno, ostaje nam samo da nagađamo...

Autor: redportal.rs

#TikTok

#diksi damelio

#dixie damelio

#skandal