Popularna glumica pokazala svoje adute i u šestoj deceniji života

Tokom protekle godine nije bilo baš previše vedrih vesti iz sveta, budući da je pandemija korona virusa nastavila da nas zamara, dok smo se sa nostalgijom sećali dana pre nje. Iz istog razloga nismo imali ni mnogo premijera filmova, predstava, a ni muzički događaji nisu bili kao ranije, ako ih je uopšte bilo.

Ipak, neke od poznatih ličnosti su uspevale da nas zabave i razvedre. U prvom redu, kad su naši ljudi u pitanju, svakako je bio Novak Đoković, koji je po svim zvaničnim statistikama definitivno postao najbolji teniser svih vremena (što mnogima izgleda smeta, ali nećemo ovde o tome).

Foto: novakdjokovic.com

Međutim, kad su stranci u pitanju, u prvom redu smo ispratili suđenje Britni Spirs, koja je konačno oslobođena starateljstva koje je nad njom imao njen otac i porodica, što je naišlo na odobravanje većeg dela javnosti (uključujući i našu, reklo bi se).

Ipak, odmah posle Britni, najzanimljiviji samoorganizovani izazov tokom prošle godine imala je proslavljena američka glumica Elizabet Harli, koja je obećala da će do kraja godine objaviti najmanje 10 svojih fotografija u bikiniju. Razume se, kao prava zvezda, ona je to i ispunila, na oduševljenje mnogih pratilaca na Instagramu.

Da podsetimo, filmska zvezda je u takvom izdanju proslavila i svoj 56. rođendan (koji je 10. juna), a ovih dana je objavila novu fotografiju u bikiniju, tako da će se izgleda ovaj njen izazov nastaviti i u 2022. godini, a kako to izgleda, možete videti ovde 👇.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

IZVOR: IG / @elizabethhurley1

- Da, mogu da plivam u bazenu sa ružičastim flamingosom... ili mogu da mazim svoje pse dok smo u Blajtiju (žargonski izraz za Veliku Britaniju, prim. ur.), da jedem Terijevu čokoladnu narandžu i da se spremim da gledam zadnju sezonu serije Ozark... Vi odlučite - napisala je Harlijeva, na šta je svako od pratilaca imao svoj predlog, ali čini se da se većina složila da i dalje treba da objavljuje ovakve fotografije.

Ipak, Elizabet je prekjuče, odmah posle ove objave, pustila post u kojem je pozvala žene da redovno pregledaju svoje grudi, budući da se bliži 4. februar, koji je proglašen za Dan borbe protiv karcinoma.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

IZVOR: IG / @elizabethhurley1

Šta drugo da kažemo - nego da Harli nastavljamo da podržavamo, u apsolutno svemu! 😊

Autor: redportal.rs

#56. godina

#bikini

#elizabet harli

#pink flamingo

#ružičasti flamingo

#šesta decenija