Dala mu šansu za život, on nju prevario

Tridesetogodišnja Kolin Li koja živi u Americi objavila je na mreži TikTok da je dečko raskinuo sa njom, samo nekoliko meseci nakon što što mu je donirala bubreg. 😲

Naime, ona je objasnila da je njenom dečku bio potreban transplantacija bubrega jer je imao hroničnu bolest bubrega zbog koje je na dijalizi od svoje 17. godine. Kolin se dobrovoljno javila da mu donira bubreg nakon što je na testu utvrđeno da su kompatibilni. Njih dvoje su otišli na operaciju i uspešno se oporavili a onda je njen bivši dečko otišao na momačko veče u Las Vegas. Ona kaže da nije sumnjala u njega jer mu je verovala i fokusirala se na svoje ispite. Kolin je ostala bez teksta kada se vratio kući i kada joj je saopštio da ju je prevario. Kolin mu je oprostila i dala drugu šansu. Tri meseca nakon, on je sa njom raskinuo govoreći: "Ukoliko nam je suđeno, Bog će nas spojiti na kraju."

Na njenim TikTok video-snimcima Kolin je prikupila preko 2 miliona lajkova. U video-snimcima, podelila je da sa pratiocima koliko je bila očajna nakon svih događaja.

Video: TikTok/@colleeenie

Autor: redportal.rs

#Donirala bubreg

#TikTok

#bubreg