Crnogorski politički analitičar Ljubomir Filipović je nastavio sa kampanjom mržnje prema Novaku Đokoviću!

Ovog puta je bio još radikalniji, pa je pozvao da se najboljem teniseru sveta zabrani ulazak u Crnu Goru.

Kada su deportovali Novaka iz Australije on je bio jedan od prvih koji ga je osudio i tekst za crnogorski portal CDM naslovio Zašto Je Đoković Zaslužio Doživotnu Diskvalifikaciju.

A sada je otišao korak dalje. Naime, na svom Tviter nalogu je napravio listu ljudi koje bi trebalo proglasiti personama non grata, odnosno zabraniti im ulazak u Crnu Goru. Na vrhu te liste je ni manje ni više nego Novak Đoković.

Srpski as poslednjih godina redovno boravi u komšijskoj državi, ali izgleda da njegov dolazak ne prija svima...

IZVOR: TW / ljubofil

Novak je posetio manastir Ostrog i susreo se sa Mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem i gradonačelnikom Nikšića Markom Kovačevićem.

Glavni argument ovog tzv. analitičara je taj da je Đoković došao da podstiče proteste koji se organizuju već nekoliko dana u Crnoj Gori zbog mogućnosti formiranja manjinske Vlade.

- Posle Australije, Đoković je došao u Crnu Goru da podstakne nove nacionalističke proteste u zemlji. Sastanak sa srpskim mitropolitom čije je ustoličenje izazvalo proteste i policijsku brutalnost prošle jeseni. Takođe se sreo i sa desničarskim gradonačelnikom Nikšića. Đokovića proglasiti personom non grata u Crnoj Gori. Saradnja sa ekstremističkim političarima jedino ima svrhu podizanja tenzija u društvu - naveo je Filipović.

Autor: espreso.co.rs

#Novak Đoković

#ljubomir filipović