Plejboj model kaže da ne može da nađe ljubav jer je suviše atraktivna

Mnoge žene često misle da je prepreka da dođu do ljubavi to što nisu dovoljno atraktivne, međutim, ako je verovati jednom Plejboj modelu, postoje i suprotni primeri.

Naime, 27-godišnja zečica Elizabet Mari Ševarlije iz San Dijega u Kaliforniji (SAD) se u nedavnom intervjuu požalila kako ne može da uđe u vezu ni sa kim, jer je se muškarci - plaše.

Tako se ispostavilo da iako ima milione pratilaca na svom Instagram profilu (koga zanima može je naći na @marieechev), bogatu karijeru kao model za muške časopise, kao i izuzetno posećen OnlyFans nalog, ona nema previše pravih udvarača.

- Govorili su mi da sam previsoka (ima 178 cm, prim. ur.), prelepa i da imam žestoku ličnost, tako da izgledam zastrašujuće muškarcima - rekla je u svojoj ispovesti, ali dodala da je dosta drugačija od te slike.

Po njenim rečima, na je zapravo jako slatka i fina (ubilo se 😄), ali da je potrebno vreme da bi se to uvidelo, međutim, kako sama kaže, za to većina nema previše strpljenja.

- Na nekim izlascima muškarci nisu ni pričali sa mnom, dok su drugi bili suviše nametljivi i opsednuti sobom, tačno znam da bi pričali sa svakom lepom devojkom u prostoriji. Takvi muškarci nas posmatraju kao trofeje - objasnila je Ševarlijeva.

Ona je dodala da nema nikakav problem sa tim da bude sa nekim obožavaocem, međutim, problem je što se svaki momak kog je upoznala preko Instagrama prema njoj ponašao kao prema robi.

- Tačno je da nosim bikini na fotografijama, ali to je zbog posla, preko čega većina muškaraca ne može da pređe - zaključila je ona.

Elizabet kaže da je slobodna već 6 meseci, pa eto, ako među našim čitaocima ima nekog ko može da pređe preko toga što je prelepa (opet, ponavljamo da su to njene reči, neka joj se javi preko Instagrama).

Koga samo zanima kako njen profil izgleda, može da pogleda dole. 👇

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Marie Chevalier (@marieechev)

IZVOR: IG / @marieechev

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Marie Chevalier (@marieechev)

IZVOR: IG / @marieechev

Autor: redportal.rs

#Elizabet Mari Ševalije

#plejboj model

#suviše lepa za vezu