Da li biste je i vi iskritikovali?

Poznata srpska glumica Sloboda Mićalović uhvaćena je kako se na prvi pogled nedolično ponaša prema svom kućnom ljubimcu. Naime, glumica je od strane paparaco novinara usnimljena kako izvodi psa u šetnju.

Psić je delovao veoma uzbuđeno što ide u šetnju, da je bio pomalo nemiran, a glumica je imala veoma grubu metodu disciplinovanja.

Usnimljena je kako svog psa, nakon toga što ju je povukao i umalo sapleo, šutnula nogom da ga smiri i kazni. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu ispod:

IZVOR: TW / @lihypatia

Ovim potezom glumica je naišla na veliku osudu ljudi koji su ostavljali besne komentare. Pročitajte neke koje smo za vas izdvojili:

IZVOR: TW / @mila2915374849

IZVOR: TW / @gennadyevichh

IZVOR: TW / @petrovic5

IZVOR: TW / @guzela_stela

IZVOR: TW / @anabananana11

Međutim, nisu svi osuđivali lepu brinetu. Neki su stali na njenu stranu, objašnjavajući da to šutiranje, nije zapravo šutiranje, već disciplinska mera na koju psi dobro reaguju.

IZVOR: TW / @gospodjicaf

IZVOR: TW / @nolinjoizabrani

Šta vi mislite, da li je Sloboda pravilno postupila u dresuri psa ili su tviteraši u pravu? Objektivno gledano, ova disciplinska mera se često primenjuje u dresuri pasa, čak i kod profesionalnih dresera, koji ovu metodu primenjuju kako bi trgli psa iz zaslepljenog stanja u kom se nalazi.

Autor: redportal.rs

#Sloboda Mićalović

#ljubimac

#pas

#sloboda micalovic

#video

#šok

#šokantno