Ova tiktokerka stvarno ima zanimljive izlaske

Verovatno vam se često dešavalo da kada izađete u neku klub vidite da neki sto (obično sa onako, malo zgodnijim devojkama) dobija pića sa strane za koja se ne zna ko ih je tačno platio. Tada obično, ukoliko okolni posetioci nemaju pametnija posla, kreće nagađanje ko bi to mogao da bude, a ono što gotovo nikom ne pada na pamet jeste da - tih tajnih obožavalaca i nema, već da su same devojke za tim stolom to uradile. 😄

Iako ovakav scenario zvuči apsurdno, pomalo i nemoguće, snimak priznanja koji je na svom profilu ostavila poznata američka tiktokerka Sofija Frenklin, inače bivša vodieljka podkasta Call Her Daddy, će vas naterati da porazumislite o tome.

Naime, u jako kratkom snimku, ona kaže da to radi kako bi sama sebi digla cenu. Istina, ona to radi samo ako izađe sa nekim momkom, ali ko zna, možda neke druge devojke to rade i bez tog uslova? 😄

- Ovako izgledam kada odem u toalet i dam pare konobaru da mi pošalje piće tajnog obožavaoca, da bi momak s kojim sam izašla znao da imam još opcija - navela je Frenklin, uz dodatak da to radi jer momci vole zdravu konkurenciju.

Koliko su Sofijine metode normalne i moralne, ne bismo ispitivali, ali svakako imamo utisak da momcima koji s njom izlaze - nije lako. 😄 U krajnoj liniji, samo ime njenog podkasta, koji je vodila zajedno sa Aleksandrom Kuper je bila suprotno izrečena fraza Call me Daddy, kojom su momci obično stavljali do znanja ko je glavni u vezi.

Na ovaj način, njih dve su htele da pokažu da je vreme da žene tu postanu glavne.

Video: tiktok.com/@sofiafranklyn0

Autor: redportal.rs

#Sofija Frenklin

#TikTok

#tiktokerka