Pevačica slomljena objavila poruku na Instagramu

Poznata pevačica Katarina Žiković je javno progovorila o tome kako se oseća zbog situacije izazvanom koronavirusom i koliko je to uticalo, na njen život. Kaća je imala potrebu da podeli sa svojim pratiocima da i javne ličnosti prolaze kroz težak period i da im tim putem, na neki način da podršku:

- Ne osećam potrebu da se bilo kome izvinjavam kada se loše osećam ili kada jednostavno ne mogu da se javim na telefon jer mi je loš dan. Kada ne mogu da se smejem jer mi nije do smeha. Ne osećam potrebu za pravdanja jer ništa nisam skrivila. Ne osećam potrebu da budem u centru pažnje, niti je svojim postupcima izazivam - rekla je pevačica i dodala:

- Svoje pojavljivanje u medijima doziram, nisam uvek raspoložena za usputna ćaskanja ni razgovore, jer ne umem da lažem, a sreća se ne lažira. Osećam potrebu za razumevanjem i solidarnošću. Ne verujte Instagramu i drugim socijalnim mrežama da su javne ličnosti uvek srećne, ispunjene i sređene 24/7, brige i probleme imaju svi ljudi na ovom svetu kojim god se poslom bavili.

Foto: Printscreen Instagram / @katarina_zivkovic_official

- Budite fini jedni prema drugima. Vaše je legitimno pravo da se ponašate u skladu sa svojim osećanjima, bez potrebe da se bilo kome pravdate ili izvinjavate. Volim vas - izjavila je Kaća.

Foto: Printscreen Instagram / @katarina_zivkovic_official

Autor: redportal.rs

#katarina zivkovic

#koronavirus