ALL I WANT FOR MY BITHDAY IS YOOOU!!! 😁😂

Jutjuberka i influenserka Amina Efendić ispunila je sebi davnašnju želju. Ona je veliki fan serije Tračara i oduvek je joj je bila želja da upozna slavnog glumca Eda Vestvika, odnosno Čaka Besa. Čak Bas je jedan od glavnih muških likova, koji je osvojio srca mnogih tinejdžerki širom sveta.

Amina je saznala tik pred svoj rođendan da postoji opcija da sa njim stupi u kontakt! Ni sama nije mogla da veruje da je od ispunjenja želje deli samo jedan klik! Naime, na sajtu Fanmio postoji opcija da dobijete video poziv sa ovim poznatim glumcem u trajanju od 2 minuta.

IZVOR: YT / Amina Efendić

- Srebrni paket - lično upoznajte Eda Vestvika. Da li biste voleli da upoznate Čaka Basa iz hit TV serije Tračara? Evo vaše zagarantovane šanse da upoznate Eda u ličnom onlajn video susretu 1 na 1 - piše u opisu paketa koji je Amina odabrala. Ona je želela da ide na sigurno i uplatila sebi skuplji paket koji garantuje da će vas glumac kontaktirati! Bila je preuzbuđena i satima se spremala za ovaj poziv. Svoje pratioce je pozvala da joj šalju predloge pitanja koje bi mu mogla postaviti. Kada je došao taj dan spremila se kao da ide na maturu! Amina je u full glam stilu sela pred kameru i započela razgovor života!!! 😍😍

Foto: Printscreen Fanmio.com

Koliko se može zaključiti po snimku, Ed samo što je ustao iz kreveta, a Amina je izgledala kao da je spremna za najveću žurku ikada. On je pohvalio njen izgled i upitao kako je u Bosni i Hercegovini. O čemu su sve njih dvoje ćaskali pogledajte u videu iznad!

Autor: redportal.rs

#Amina Efendić

#Ed Vestvik

#Fanmio

#Gossip girl

#Tračara

#video poziv

#Čak Bes